• PUTOVANJE U ITALIJU

  PUTOVANJE U ITALIJU

  Nakon uspešne promocije koju je kompanija AUTO DE-MI i LASS organizovala u saradnji sa kompanijom SAMKO odveli smo naše kupce u Italiju u obilazak fabrike SAMKO i dalje druženje smo nastavili u Nici i Monte Karlu uz obilazak tih gradova.

   

  Poseta SAMKO fabrike koja proizvodi kočione cilindre, cilindre kvačila, glavne kočione cilindre, diskove i doboše. Ova fabrika je ujedno i prva fabrika SAMKA u kojoj su počeli svoje poslovanje 1952 godine i do danas beleže veliku ekspanziju u svom poslovanju.

   

  Nakon obilaska prve fabrike napravili smo pauzu i uživali u tradicionalnoj Italijanskoj kuhinji.

   

  Posjeta drugoj SAMKO fabrici gde se proizvode disk pločice i pakne. U sklopu ove fabrike se nalazi i prostor za pakovanje i spremanje robe za kupce. Takodje se nalazi i skladište robe koje je potpuno automatsko. Važno je napomenuti da SAMKO ima još 4 svoje fabrike pored dve što smo obišli i jedini je proizvođač koji sve artikle koje ima u ponudi proizvodi u svojim fabrikama od najsitnijih delova do finalnog proizvoda što ih sa pravom svrstava u sam vrh auto industrije. Njihov kvalitet su prepoznali i mnogi proizvođači automobila i svrstali ih u njihovu lepezu dobavljača prve ugradnje.

  Nakon obilaska SAMKO fabrika otišli smo na večeru u jedan od najlepših restorana u Piacenzi .

  Obilazak grada Maranelo gde se nalazi i sedište najpoznatijeg proizvođača sportskih automobila na svetu.

  Poseta Ferari muzeja.

  Nakon još jednog dana punog utisaka otišli smo na večeru u brda iznad Piacenze gde smo uživali u Italijanskoj kuhinji i predivnom pogledu na grad.

  Poseta i obilazak Nice uz odmor i kupanje na plažama.

   

  Obilazak Monte Karla

  Povratak i ručak u Sloveniji u prelepom ambijentu restorana.

  Ovo putovanje je bilo jako poučno, a ujedno i zabavno i ovakvih iznenađenja za naše kupce će biti još više.

  NASTAVIĆE SE!!!

  Leave a reply →